|
bifi
|
 |
« Odgovor #15 na: 21. Maj 2009, 23:52 » |
|
Dobro došao Caddis !!! Imam ja jednog jarana koji samo vjeruje u preška , a ova ribica kako je bila na lovu sigurno bi i njega uzela . bistro prijatelju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
svaki čovjek je rođen sa predodređenim brojem dana u životu.....svaki dan proveden u ribolovu , ne upada u ovaj zbir
|
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #17 na: 29. Maj 2009, 15:19 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #18 na: 29. Maj 2009, 15:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #19 na: 29. Maj 2009, 15:24 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #20 na: 29. Maj 2009, 15:28 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #21 na: 29. Maj 2009, 15:30 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
patak
Administrator
Mladica
Rokersko-narodna: Iggy-ju Pop,a Dylanu Bob
|
 |
« Odgovor #22 na: 29. Maj 2009, 23:27 » |
|
hr Prelijepi tereni,Davore. Moramo organizirati ove sezone jedan izlet u Vrbljane. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #23 na: 30. Maj 2009, 19:55 » |
|
Obavezno,Sana je gore predivna kao i priroda koja je okruzuje. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mađoni
|
 |
« Odgovor #24 na: 13. Juni 2009, 02:06 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 01. Oktobar 2009, 15:35 od mađoni »
|
Evidentirano
|
|
|
|
buco
Zeka
|
 |
« Odgovor #25 na: 30. Septembar 2009, 16:47 » |
|
bifi svaka cast.pozdrav iz Holandije
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mersad rajić
|
 |
« Odgovor #26 na: 01. Oktobar 2009, 03:55 » |
|
Stane mi dah kad pogledam ove terene koje sam prvi put obišao početkom 70-tih godina. Sa ovim prekrasnim fotkama ko da sam opet tamo. E pa morate me sad shvatiti kad sam u svojoj knjizi napisao i opisao ove predjele kao ribarski raj. A vrlo je teško riječima opisati ono što vidi oko i današnja digitalna tehnologija. Tada ovakvih kamera nije na žalost bilo a nije bilo ni puta pa se moralo pješačiti više od sata da se dođe do Sane. Svaka čast za fotke, riba a posebno Sane. Moja sugestija, za prijatelje ovog sajta,(ako nije tajna) je da se daju savjeti(fotke) na što se lovilo, šta je najbolje radilo, da bi i drugi ribari, koji imaju nakanu obići ove terene, imali bar početne informacije koje mušice da ponesu u svojoj kolekciji. Bistro vam i puno zdravlja i još više uspjeha. Mersad
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bifi
|
 |
« Odgovor #27 na: 01. Oktobar 2009, 21:56 » |
|
BUCO  Odlična sugestija Mersade .imali smo prilike da često razgovaramo i da konstatujemo upravo ovo isto što ti predlažeš . Naravno nema nikakvih tajni medju velikom većinom mušičara a mogu da primjetim da u zadnje vrijeme mnogi na vodi imaju ribarski termometar da prekontrolišu temperaturu vode itd , itd , a vjerujem da i velika većina pišu i svoje lične dnevnike izlazaka na vodu sa svim mogućim detaljima i zapažanjima bistro
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
svaki čovjek je rođen sa predodređenim brojem dana u životu.....svaki dan proveden u ribolovu , ne upada u ovaj zbir
|
|
|
|
mersad rajić
|
 |
« Odgovor #28 na: 01. Oktobar 2009, 23:09 » |
|
Bifi,
samo veliki ljudi ne kriju ništa ni od sebe ni od drugih i oni nemaju tajni između sebe. Veliki ljudi postaju i veliki ribari. Kao što vidiš naša familija raste iz dana u dan i mnogi novi članovi će biti sretni kad ih dočekaju vaši savjeti i sugestije. Takvim načinom suradnje se stvara međusobno povjerenje a vlastito iskustvo se prenosi na nove članove koji dolaze. Bistro za sve zekice, Mersad
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|